Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Какво се случва със Софи Маринова, пее с потрошена ръка
Какво се случва със Софи Маринова

Какво се случва със Софи Маринова, пее с потрошена ръка

Софи Маринова не спира да търчи по участия. Ромската перла е все по-търсена и желана на сцената. Наскоро певицата изви глас в елитен столичен клуб заедно със сина си Лоренцо.

Феновете обаче са ужасени, че певицата ходи по участия с гипсирана лява ръка, научи ko4. Според близки до ексцентричната изпълнителка ръката й била потрошена от съпруга й Гринго, след поредния скандал.

Етрополската звезда била разделена с мъжа си от няколко седмици именно заради фрактурата, която той й причинил.

Припомняме, че двамата с Тодор Давидов, по-известен като Гринго се взеха на пищна церемония на 24 март тази година.

Певицата и близо 10 години по-младият й съпруг поканиха много гости на тържеството си, а Софка бе в уникална рокля на дизайнерката София Борисова.

Още преди официално да се врекат един в друг, поп фолк дивата бе споделила, че с Гринго са доста темпераментни, много се ревнуват и дори си разменят физически „ласки”.

Вероятно сега е един от тези луди скандали, при които Гринго не само е изревнувал, но и нанесъл удар на половинката си.

Но неприятностите в личния живот на изпълнителката са разнежили сърцата на феновете й и те решили да повдигнат самочувствието й, пише Пик.

А това се случва по най-древния и изпитан метод-с пари. Засега младата булка не унива и продължава да се усмихва широко на многобройните си участия.

Но със сигурност темпераментната Софи Маринова преживява трудни моменти.Но най-силната й опора си остава сина й Лоренцо. В Студентски град, където двамата имаха участия, той бе налазен от много фенки, след като изпя песните си.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?