Home » КЛЮКАРНИК » Тони Стораро се извинява на жена си за изневерите
Тони Стораро се извинява на жена си за изневерите
Тони Стораро се извинява на жена си за изневерите

Тони Стораро се извинява на жена си за изневерите

Тони Стораро е решил, че е крайно време да посвети песен на съпругата си Валя. Той се жени за нея едва 18-годишен и въпреки всички проблеми, които й създава през годините, тя остава неотлъчно до него и винаги го подкрепя.

През последната година Стораро-баща нееднократно признава, че здравото семейство, на което се радва, се дължи изключително на съпругата му. „Вече е крайно време да я възпея в песен”, кани се Тони. Той започнал да пише текст за жена си, но мълчи за какво ще се пее в баладата.

„Искам да й се извиня, да й благодаря, да й кажа колко много я обичам”, споделя бащата на Фики. Тони Стораро е от фолк изпълнителите, които непрекъснато са свързвани с изневери предимно с колежки като Преслава, Галена, Софи Маринова. Стораро-баща обаче категорично отрича да е имал нещо общо с колежка, но признава, че е нормално да се говорят подобни неща, пише „Уикенд“.

Доволен е, че съпругата му никога не му е правила скандали и по думите му само тя си знае как е преживявала всеки слух за него. Той се готви и да е композитор на мелодията за жена си, а парчето да е  готово до Коледа.
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?