Home » ЗОДИИ » Кръвната ви група разкрива вашите КАРМИЧНИ задачи! Ето какъв е пътят на вашата Съдба!
Кръвната ви група разкрива вашите КАРМИЧНИ задачи! Ето какъв е пътят на вашата Съдба!

Кръвната ви група разкрива вашите КАРМИЧНИ задачи! Ето какъв е пътят на вашата Съдба!

Кръвната група на една или друга група не се появява случайно при нас. Това се дължи главно на наличието на определени по-висши задачи и цел, състоянието на кармата в момента на раждането.

Първа кръвна група  (0)

Основната кармична задача на хората с тази кръвна група е познаването на света и предаването на тази информация на следващите поколения. Хората с първа група са родени, за да разпространяват важна информация по света. Те са наблюдателни, имат добра памет и смелост, за да приложат на практика определени съвети и инструкции от другите.

С първата кръвна група се раждат велики пътешественици и учени. Те обичат да изучават това, което не е било изучавано правилно досега. Тяхната висша задача е да отидат там, където мнозина се страхуват или не искат да отидат, защото именно хората с първа кръвна група са двигателят на човешкия прогрес.

Втора кръвна група (A)

Тези хора се раждат с не най-добрата карма. Основната им задача е да се грижат за някой човек или група хора. По този начин те ще могат да затворят своите кармични дългове. Ако се отнасят добре с хората, тяхната карма ще започне да се изравнява и ще се нормализира.

Също така съдбата поставя специални задачи на хората с втора кръвна група в областта на работата. Най-добре им се дава вид работа, която включва някаква непосредствена полза за конкретен човек или група хора.

Трета кръвна група  (B)

Основната кармична задача на хората с трета кръвна група е да изберат приоритетна посока в живота си и винаги да следват тази посока. Най-важното нещо за тези хора е отдадеността на това, което обичат да правят повече от всичко друго.

Освен това тяхната важна задача е да поддържат оптимизъм и да помагат на другите да преодолеят апатията и негативизма. Експертите в областта на биоенергетиката горещо съветват такива хора да спазват предишните си обещания.

Четвърта кръвна група  (AB)

Това е специална кръвна група. Общо в света има около 8% от тези хора. Основната задача на тези личности е да станат ментори за един или повече приятели, познати, роднини. Такива хора знаят добре какво искат от живота и могат да помогнат на другите при поставянето на цели.

Също така важна задача на тези уникални хора е да бъдат в хармония с Вселената и света като цяло. Родените с четвърта кръвна група не трябва да носят в света негативизъм и омраза, завист и гняв.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?