Home » KO4 STORY » Ударената от мълния преди година Теодора: Живея втори живот. Сега не изпитвам страх от буря
Ударената от мълния преди година Теодора: Живея втори живот. Сега не изпитвам страх от буря

Ударената от мълния преди година Теодора: Живея втори живот. Сега не изпитвам страх от буря

Теодора Оронова е момичето, което преживя удар от мълния миналата година. Тя призна, че е успяла да се възстанови сравнително бързо.

„Определено живея втори живот. Аз съм изключително голяма късметлийка, че успях да преживея цялата тази ситуация и в момента да съм тук и да си продължа живота както бих го продължила и преди това. Спомените са до и след това. Нямам абсолютно никакъв спомен от цялата ситуация, която се е разиграла. И се събуждам, майка ми е до мен, задава ми някакви въпроси, а аз изобщо не знам какво се случва. Казва ми, че съм ударена от мълния. Много странна ситуация.

Човек не може да си избяга от съдбата. Аз и да живея в страх, че навън има буря, това с нищо няма да ми помогне и да ми попречи. Така че нямам, не бих казала, че имам страх“, каза тя в студиото на „Новините на „Нова“.

„Ако съм навън, бих потърсила по най-бързия начин подслон или да отида в кола. Доколкото знам, мисля, че в кола е най-безопасно да си по време на буря.

Не знам какви са били очакванията за възстановяването ми, но лично аз бих казала, че съм се възстановила доста бързо. Тръгнах на училище още на 15 септември, а случката беше на 16 август. От третия ден бях почнала да вървя самостоятелно. Възстанових се мълниеносно. Дано детенцето да се възстанови.

След тази случка аз мисля, че като цяло, това е и съветът ми, изобщо да не обръщаме внимание на малки проблеми, които се решават, а просто да гледаме напред и да преодоляваме всяко едно препятствие с усмивка на лице.

Аз и цялото ми семейство сме с цялото семейство на това момченце, защото знам какво преживяват в момента. Всички сме с тях духом“, каза още Оронова.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?