Home » БЪЛГАРИЯ » Племенницата на Стефан Данаилов: Вече не ни пускат при него
Племенницата на Стефан Данаилов

Племенницата на Стефан Данаилов: Вече не ни пускат при него

Племенницата на Стефан Данаилов – режисьорката Роси Обрешкова, е един от малкото му останали близки роднини и всеки ден посещава въведения за пореден път в кома актьор. Тя споделя, че ситуацията с Мастъра хич не е розова, научи ko4

„Зле е положението. За момента няма никаква промяна. В началото имаше малко подобрение, сега – нищо. Лекарите не ме обнадеждиха много. Вече и нас, близките, не ни пускат при него“, сподели с тревога тя.

От нощта срещу петък големият актьор отново е поставен в медикаментозна кома, за да се премине към следващ етап от терапията. Но организмът му не е достатъчно стабилизиран за целта, така че в момента специалистите чакат да е в състояние да започне да се бори и „на собствен ход“ и не го третират с нищо, докато това не се случи.

Засега обаче ситуацията не подсказва, че нещата ще тръгнат в посока към самостоятелно регенериране, пише „Монитор“.

Легендата на родното кино бе поставен в медикаментозна кома и преди две седмици, след като бе докаран по спешност от санаториум в Хисаря с много голям белодробен излив след падане. Оттогава е в реанимацията на Военномедицинска академия, където първия път успяха успешно да го извадят от режима на изкуствена кома и Ламбо дори започна да разговаря, да се шегува и да се храни самостоятелно.

Само преди три месеца актьорът претърпя операция на тазобедрената става в болница „БургасМед“, където постъпи след инцидент. След интервенцията актьорът се възстанови до степен да може да изиграе няколко представления на спектакъла „Актрисата“ из страната.

лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?