Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Хисарския поп разплака мрежата! Казаното от него дълго ще държи влага
Хисарския поп разплака мрежата! Казаното от него дълго ще държи влага

Хисарския поп разплака мрежата! Казаното от него дълго ще държи влага

Помните ли Хисарския поп

Или българският певец Димитър Андонов, по-познат с това прозвище.

Легендата на българската музика каза нещо, което разплака мрежата. Думите му дълго ще отекват, а тези, които хулят и бият жени би било добре да се вслушат в тях.

Та легендата на поп фолка погреба преди четири години съпругата си Мария, с която живяха заедно 55 години. Според думите на съседка попа се грижил всеотдайно за жената, която била покосена от инсулт. Димитър не само обгрижвал жената, но и поел цялата домакинска работа, без да се сърди или роптае.

Двамата имат от брака си двама сина и двама внука.

След смъртта на съпругата си той сам написал на личната си страница, че отменя всичките си участия, защото „болката и загубата по любимата ми жена са огромни“.

Изпълнителят твърде емоционално приема жестоката случка с нарязаната Дебора от Стара Загора, което й причини изверга Георги Георгиев.

„Горкото момиче. След като ми оперираха и двата крака имах 40 шева. Не мога да си представя болката и страданието, което изпитва това момиче, след като имала по тялото си 400 шева“, заяви, като се разплака изпълнителят, в свое интервю.

„Този, който й е причинил това не е човек! Той е грешка на природата. За мен той не бива да излиза от затвора“, заяви емоционално Хисарския поп.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?