Новините на фокус
Home » СВЯТ » Game.tv вече е номер 1 мобилна платформа за eSports
Game.tv вече е номер 1 мобилна платформа за eSports

Game.tv вече е номер 1 мобилна платформа за eSports

Електронните спортове (eSports) продължават развитието си, а заедно с тях се подобряват и платформите, които използваме, за да играем професионално видео игри.

Заради това няма как да не отчетем впечатляващия напредък на приложението Game.tv, което вече можем да наречем платформа №1 в света за мобилни eSports.

Макар и да съществува от едва половин година, Game.tv вече се радва на колосален успех. За този малък период от време, мобилната платформа вече може да се похвали с 11 милиона регистрации за турнири. И нещо по- впечатляващо, там всяка една минута се провежда поне по един eSports турнир!

Много често платформата се използва от аматьори в eSports индустрията, които играят активно, за да си създадат име и да подобрят уменията си. Някои от турнирите предлагат солидни наградни фондове, което още повече изкушава играчите да използват приложението.

Към настоящия момент Game.tv предлага възможността да играете повече от 300 игри, сред които добре известни заглавия като Garena Free Fire, Brawl Stars, Clash Royale, Call of Duty Mobile и други. Има и специални турнири, отредени само за дамите, какъвто е например Free Fire Diva Scrim Wars. По този начин се подкрепя навлизането на все повече играчи от женски пол в eSports индустрията.

Изпълнителният директор на приложението Росен Шарма споделя:

“Това е невероятно вълнуващо време за eSports индустрията. Увеличава се броят на хората, които играят игри. Увеличава се и средното време, което те прекарват играейки. Много от тях са все още аматьори, които не получават правилни наставления как да подобрят уменията си. Нашата платформа обаче може да им проправи път към това да станат истински професионалисти”.

За развитието на eSports индустрията свидетелстват цифрите. Изчислено е, че за 2019 година цялата индустрия се е равнявала на повече от 1 милиард долара. Експертите предричат, че през следващите седем години тези цифри ще се увеличат с около 400%, достигайки до по-вече от 4 милиарда долара. Ако и вие искате да се пробвате в eSports, прочетете нашето ревю за bwin на български и стартирайте своето бетинг приключение.

Важно! Медията ни ви призовава към възможно най-отговорна и разумна хазартна игра.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook