img
Home / БЪЛГАРИЯ / БОМБА! Олигархът Сашо Дончев в скандален запис се заканва да „сбие“ премиера Борисов

БОМБА! Олигархът Сашо Дончев в скандален запис се заканва да „сбие“ премиера Борисов

/
/
/
1101 Views

Появи се скандален запис с участието на Сашо Дончев, видя КОЧ. В него маститият олигарх заявява, че ако искаш да бъдеш значим и да те забележат, то трябва да се сбиеш с някой голям и за пример дава министър-председателят Бойко Борисов.

Къде е направен записът не става ясно, но от звуковия файл ясно се разпознава, че е в много приятелска компания, тъй като Дончев очевидно е във вихъра си да си политиканства. Гласът му пък е ясно различим, заради специфичното изговаряне на звуците.

Ето и точните му думи:

„Не съм специалист по това, най-лесният начин да те забележат, е да си намериш някой много значим враг и да излезем да се сбием и тогава ще ме забележат. А ние излизаме от нищото, нямаме даже врагове. Ако искаш да станеш веднага значим, сбии се с голям, със значим – сбий се с Бойко Борисов“.

Припомняме, че именно по донос на Сашо Дончев, собственик на „Овергаз“, Брюксел глоби България с 77 милиона евро.

Въпреки, че „Овергаз“ бе спасена лично от премиера Бойко Борисов, след като руската Газпром спря доставките за „Овергаз“ поради дългове, Дончев е клеветил Българския енергиен холдинг пред Европа. Олигархът държи още вестник „Сега“, с който се опитва да прокарва корпоративните си интереси. Той действа по същия начин като подсъдимия Иво Прокопиев, който притежава и ползва за защита кръга „Капитал“.

Чуйте целият аудио запис в ПИК

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook