Home » БЪЛГАРИЯ » Извънредно в КО4: Слави вече си избира министри, има тайна договорка с Бойко за общ кабинет
Извънредно в КО4: Слави вече си избира министри има тайна договорка с Бойко за общ кабинет

Извънредно в КО4: Слави вече си избира министри, има тайна договорка с Бойко за общ кабинет

Слави Трифонов и Бойко Борисов отново са близки приятели, научи Ко4. Дългия и Баце дотолкова са стоплили отношенията си, че в името на кокала вече са договорили и коалиционно правителство, което да вземе властта след изборите на 4 април.

Лидерът на „Има такъв народ” дори вече си избирал министри в бъдещия кабинет с благословията на Борисов.

„Който се надява Слави да е алтернатива на властта и да се бори срещу статуквото, за пореден път ще остане излъган. Слави и Бойко са си стиснали ръцете за „кабинет на спасението”, както ще нарекат порочната си коалицийка.

Дългия нямало да става министър, щял да се прави на Ахмед Доган и да наблюдава процесите отстрани”, обясни източникът на Narod.bg.

По думите му именно заради договорката с Баце шоуменът-политик отказа обединение с Васил Божков, който вчера предложи на Слави да играят заедно срещу хунтата.

След като Трифонов отказа, милиардерът написа във фейсбук, че Дългия е поредната патерица на ГЕРБ.

Слави Трифонов и Бойко Борисов„Прав е Черепа, той е имал предварителна информация за сделката между Чалгаря и Мутрата, затова и отправи офертата публично, за да видят всички отказа и после да стане ясно защо Слави се дърпа – заради сватбата с Баце.

Иначе на Дългия много му се ще да се докопа до предизборните пачки на най-богатия българин, но залага на сигурното с политическата Кама Сутра с ГЕРБ, макар че там ще играе булката”, завърши информаторът.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?