img

Направо не е за вярване какви ги свърши Деси Радева пред Елизабет II: Изкопира Тереза Мей, а после… (СНИМКИ/ВИДЕО)

/
/
/
506 Views

По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет II са били разменени подаръци. Те са част от протокола на събитието и се дават в знак на уважение.
Държавният глава е занесъл на кралицата икона на Света Богородица от 18 век.
Съпругата му Десислава Радева също е направила подарък – брошка от сребро и камъни „Сваровски”. Идеята е на дизайнерката Ина АссА. Орнаментите на брошката са вдъхновени от народните хора и ръченицата.

Направо не е за вярване какви ги свърши Деси Радева пред Елизабет II: Изкопира Тереза Мей, а после... (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Идеята за хорото е именно затова, че се държите за ръце или пък сте в една общност като социално събрание. Аз видях този мотив върху една покривка, нещо толкова обикновено на пръв поглед, може да бъде вдъхновение за нещо съвсем различно, а именно за тази брошка”, коментира дизайнерът Ина Асса пред Нова телевизия.

 

 

В същото време много българки обърнаха по-специално внимание на облеклото на Деси Радева и Кралицата.

Президентската съпруга използва комбиниран поздрав на срещата с кралската особа. Тя се здрависа с обитателката на Бъкингамския дворец и същевременно направи реверанс, както се очаква от дамите, които се срещат с Елизабет II. Този тип поздравяване е много любим на британската министър-председателка Тереза Мей. Тя винаги използва тази комбинирана техника при среща с главата на монархията.

Направо не е за вярване какви ги свърши Деси Радева пред Елизабет II: Изкопира Тереза Мей, а после... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кралицата бе широко усмихната в изчистена розова рокля в типичния ѝ стил. Двете дами бяха с черни обувки със средна височина и черни чанти, като Радева бе избрала кадифен клъч.
Той бе съчетан с тънкия колан, който преминаваше през кръста на първата дама на България и рокля в кралско синьо със 7/8 ръкави и дължина малко под коляното. Косата на Радева бе прибрана в семпло кокче на врата.

Източник: jenata.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!