Home » ЗА ДАМИТЕ » Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)
Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ) (1)

Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

43-годишната дизайнерка от Тайван Лю Хсу се превърна в истинска сензация на социалната мрежа Instagram поради външния й вид. Тази жена изглежда максимум 20 години. Преди известно време звездата решила да разкрие на последователите си тайните на своята „вечна младост“.

Лю е убедена, че основната причина за стареенето на кожата е недостатъчното хидратиране. Поради вредните въздействия от слънцето, кожата изсъхва и „става твърда“. По тази причина една жена никога не трябва да излиза без слънцезащитно средство. За да овлажнява кожата си, тя също така използва витамин С и колаген.

Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

Сутрин Лю пие кафе без захар, за да „събуди кожата“. Също така момичето не яде мазни храни, месо и сладкиши. От растителните храни тя избира храни, богати на фибри и белтъчини. Последната тайна на тайландската красавица е спортът. В продължение на няколко десетилетия посещава фитнеса три пъти седмично.

Разбира се, Лю не спори с факта, че основната тайна на младостта й е добрата генетика. Но тя е убедена, че след нейните съвети всеки може да постигне отличен резултат.

Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

Източник: Zdrave.to

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?