Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тони Стораро напълно откровен за първото си внуче и за синовете си (Вижте какво сподели)
Тони Стораро напълно откровен за първото си внуче и за синовете си (Вижте какво сподели)
Тони Стораро напълно откровен за първото си внуче и за синовете си (Вижте какво сподели)

Тони Стораро напълно откровен за първото си внуче и за синовете си (Вижте какво сподели)

Тони Стораро се надявал да кръстят внучето на него, научи ko4.

Тони Стораро говори напълно откровено за първото си внуче, както и за своите синове, които вървят по неговия път. Стораро се изявява по заведения и различни тържества от 14-годишен. Дълго време пее в таверни, което разпалва огромната му любов към гръцката музика.

От година Тони вече е дядо. Миналата година се роди сина на сина му Фики, на когото всички се радват много. „За гушкане се надпреварваме – да“, казва щастливият дядо. „За гледане няма толкова мераклий“, шегува се Тони. „Шегувам се, малкият Тони е толкова сладък, че всички се занимаваме с него постоянно, радваме му се, но основните грижи за него полагат майка му и баба му“, споделя Стораро, пише show.blitz.bg.

Певецът очаквал да кръстят първото внуче на него. „Да, може би очаквах, но не съм настоявал. Това си е решение на Фики и Гюлджан. Разбира се, много хубаво чувство е. И се радвам, че продължиха традицията – Фики е кръстен на моя баща – редуваме се: Фики, Тони, Фики, Тони…“, казва още гордият дядо.

Тони Стораро разкрива също, че не се е уморил от нощния живот. „Не съм се изморил още, в мен има много енергия, живец. Но мечтата ми е, когато се уморя и реша да се „пенсионирам“, да си имам едно ресторантче и да си пея там всяка вечер – както е в Гърция. Там изпълнителите не пътуват стотици километри всеки ден, а в продължение на месеци всяка вечер пеят на едно и също място“, споделя Стораро мечтата си.

След успеха на Фики, Тони се надява, че и малкия му син Емрах ще има същия успех като брат си. „Ако успее да спечели симпатиите на публиката, както стана с брат му, ще се наложи по-лесно. За това трябва талант, много работа, малко късмет и малко помощ от Бог. Ще видим. Засега, съдейки по първата му издадена, дуетна песен с Емилия, виждам, че хората го харесват. Песента стана хит“, споделя още Тони Стораро за успеха на по-малкия си син си Емрах.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?