Home » БЪЛГАРИЯ » Тони Стораро с 5 бона глоба от РЗИ: Малолетни пушат и пият в бара на чалга иконата
Тони Стораро с 5 бона глоба от РЗИ

Тони Стораро с 5 бона глоба от РЗИ: Малолетни пушат и пият в бара на чалга иконата

Тони Стораро и синът му Фики понесоха тежък административен удар по семейния бизнес със заведения, който развиват от няколко години в столицата, научи ko4.

Наргиле барът им на бул. „Христо Ботев” е бил изпраскан с 5 000 лева глоба от Районната здравна инспекция за системно нарушаване на новия закон, забраняващ на непълнолетни да се възползват от ориенталската наслада, научи Lupa.bg от свои хора в същия бранш.

Още при откриването си преди 2 години заведението предизвика скандал, тъй като се намира в непосредствена близост до училище. Запознати с дейността на бара твърдят, че освен наргиле, там на закрито се употребяват всякакви други видове тютюневи изделия, което е напълно забранено от закона.

Тони Стораро с 5 бона глоба от РЗИ

Непълнолетни нарушават куп забрани в заведението на певеца

Фамилия Стораро откри година по-рано и сладкарница в кв. „Княжево”, за която се грижи и стопанисва половинката на Тони – Валя, а мъжът й си гледа пеенето.

Тони редовно се оплаква, че реализирането на заведенията му се е оказало много трудно. Стораро през 5-6 месеца обикалял за разрешителни от Здравната инспекция, за вода, разрешително от общината, за да има маси навън и още какво ли не. „Наистина е страшна бюрокрацията”, оплаква се Тони.

Когато трябва да се налагат глоби обаче, от РЗИ са по-експедитивни. В интерес на истината и Стораро хич не си прави хубава реклама, като публикува на страницата на бара си във фейсбук снимки, на които се виждат крещящи закононарушения.

Лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?