img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Българките с тези имена са ощастливени с най-уникалното

Българките с тези имена са ощастливени с най-уникалното

/
/
/
190 Views

Всички знаем, че името на един човек говори много за него и винаги е първото нещо, което научаваме, когато се запознаваме с някого.

То ни служи през целия ни живот и е едно от главните неща, с които ни помнят.

Има имена, които правят по-голямо впечатление от други и носят по-силен заряд със своето уникално съчетание от букви и скрит смисъл. Те дават на притежателките си една определена харизма и силна енергия, научи ko4.

Ето кои са женски имена, чиито притежателки са дарени със силата на позитивизма и притежават силна добра енергия:

Екатерина – това име означава “чистота” и дамите, които го носят са не само магнетични и справедливи личности, но са и изключително силни и не оставят никой безучастен към тяхната красота и мистерия.

Ирина – това е древногръцко име и означава “мир”. Дамите, носещи името наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори.

Александра – всички имена, започващи с буквата “А” носят положителен заряд, но името Александра на гръцки означава “смела” и “защитничка”, което прави дамите, носещи това име едни изключително смели, инициативни и борбени жени.

Анна – повторението на буквите в това име го окичва с една интересна харизма и жените с това име никога не остават незабелязани. То означава “благодат”. Жените с това име са красиви и изключително интелигентни и всички ги ценят високо.

Виктория – това име означава “победа” и всички дами, носещи това има са родени победителки, които не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!