Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Вижте кои са видовете женски оргазъм и как се постигат!
видовете женски оргазъм

Вижте кои са видовете женски оргазъм и как се постигат!

Американската психоложка Марин Балфор представя в „The sun“ своите професионални становища за видовете оргазъм. Повечето жени дори не са чували за някои от тях.

Различните видове оргазми, описани от специалистката, звучат по съвсем нов начин и са напълно достъпни за всички жени. Те не изискват специално обучение или тренировки, а са съвсем възможни за изпълнение, стига само да знаем за тях.

1. Оргазъм на G-точката

Къде се намира G-точката? Тя е съвсем малка, колкото монета набраздена зона, която се намира на няколко сантиметра (3-5 см.) навътре във вагината. Тази зона представлява гъбеста тъкан, която обгръща уретрата и е достъпна само през стената на вагината.

 Д-р Балформ обяснява, че по време на сексуална възбуда тъканите в тази област получават прилив на кръв, а жлезите наоколо – на простатна течност. За този вид оргазъм психоложката казва: „То е вид женска ерекция. Единствената разлика е, че всичко се случва вътре във вагината.“

2. Бързото „О“

„О“ като оргазъм и още наречен- клиторен оргазъм. Той  изисква малко повече време и се постига чрез ритмично масажиране. Клиторният оргазъм е удоволствения връх, който всяка жена изпитва по различен начин. Някои предпочитат леко докосване, други имат нужда от по-силна стимулация.

3. Мързеливото „О“

Този вид оргазъм изисква повече време и се достига при ритмично проникване. Психоложката го описва така: „Започва от вагината, след което или остава съсредоточен в таза и долната част на стомаха, или се разпространява оттам. Много жени го описват като по-слаб, но по-дълбок като усещане. Отново има разлики между отделните хора.“

4. Тантричен оргазъм

Случва се рядко и е придружен от еякулация на жената(отделяне на течност от уретрата, която е без цвят и мирис). „Идеята е, че освобождава негативните емоции и изпълва жената с лека, еуфорична енергия и чувство на удовлетворение и мир. Този оргазъм е много дълбок“- обяснява д-р Балфор.

5. Оргазъм на А-точката

Този вид оргазъм се достига чрез дълбока вагинална стимулация. Според психоложката, мисионерската поза е най-подходящата. Психоложката обяснява местоположението на тази зона така: „Това е същата стена, на която се намира и G-точката. С други думи – участък чувствителна тъкан върху вътрешния преден край на вагиналния канал, между шийката и пикочния мехур.“

6. Дълбок оргазъм

Мястото за стимулация е след гореописаната А-точка, точно преди шийката на матката. Директната стимулация може да предизвика много силни оргазми. Точно тази зона е най-добре позната на жените и им носи максимално удоволствие.

7. Оргазъм на U-точката

Това “U” е като уретрата. „Този вид женски оргазъм идва от стимулацията на малък участък чувствителна ерективна тъкан, разположена точно над и от двете страни на уретралния отвор. В малкото разстояние между края на пикочния канал и вагината. Ако то бъде галено нежно, отговорът ще бъде силно еротичен.“ Много жени не правят разлика между този тип оргазъм и клиторния.

8. Оргазъм чрез стимулиране на гърдите

„Зърната могат да се свързват с нерви в женските гениталии и да стимулират оргазъм. Много дами чувстват директна връзка с клитора си, когато зърната им биват стимулирани. Някои жени усещат повишена сексуална възбуда, но не всички могат да изпитат оргазъм от докосване на гърдите. Това много зависи от нивото на чувствителност на зърната.“

9. Орален оргазъм

„Случва се наистина рядко, но устата играе важна роля в сексуалната нервна система. „Устният оргазъм“ може да настъпи при всяко чувствено орално действие, като целуване, облизване, засмукване или извършване на орален секс. Но трябва да сте много чувствителни, за да ви се случи.“

10. Кожен оргазъм

Става въпрос за достигане на оргазъм чрез докосване на части от тялото, които не са директно свързани със сексуалната нервна система.

11. Оргазъм от порно филм

Някои жени могат да получат оргазъм само докато гледат порно филм, без да се стимулират по някакъв начин.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?