Home » ЗА ДАМИТЕ » Популярен ли е покерът сред жените?
Популярен ли е покерът сред жените?

Популярен ли е покерът сред жените?

Покерът е игра, в която се използват всички налични средства. Да започнем с блъфовете, флиртовете с картите, хладнокръвието и опита за разчитане на празното изражение пред нас самите.

Дълго време ще открием, че повечето почитатели трупаха опит с помощта на различни книги, но днес разполагаме с безплатно покер училище и основата за включване в една изцяло нова вселена на риск, както и на големи печалби, ако сме толкова добри.

Извън тази линия, покерът продължава да е емоция и страст, която върти света – не можем да знаем колко точно са истинските покер почитатели, но в онлайн платформите могат да се измерват в милиони.

Къде стоят жените?

Противно на вярването, че покерът е мъжки спорт – не бързайте със заключенията. Жените са били винаги добре дошли на професионалната маса, впрочем ситуацията не се променя и при аматьорите, а и не трябва да ги подценяваме. Дамите не само знаят как да блъфират, някои са се превърнали в господарки на дома и много добре знаят как да държат всичко под контрол с един поглед, а какво да говорим, когато трябва да бъдат хладнокръвни и мистериозни за погледите на противника – горките мъже понякога нямат шанс.

Ще открием, че има много жени в покера и някои дори се нареждат във високите рангове, разплаквайки редица професионалисти. Ако в миналото това е бил прецедент, то днес е ясно, че дамите не само са истински фаворити и мнозина следят с особено внимание техните стратегии и действия по време на игра. Ако си мислите, че една дама е просто играч на покер – не бързайте със заключенията.

Някои професионалистки използват играта, за да напишат своите дисертации по психология, други са превърнали точно това в единствен източник на средства и след като успеят да достигнат до топ 10 в един от многото турнири, за да не се появяват за известно време и да продължат да следят конкуренцията от дистанция.

Как реагират мъжете на конкуренция от нежния пол? По някаква мистична причина ще открием, че нежната аудитория винаги се приема добре, все пак красотата им е не само привлекателна, но и опасна на масата, а има мъже, които с удоволствие биха рискували. А що се отнася до тяхното покер лице – като кликнете тук ще откриете значително количество от съвети за игра и всички те могат да завършат наученото от училището и секцията с правила.

Един кратък преглед на жените в покера, както и техните основни опити за търсенето на емоция и правенето на кариера, изхождат от случайността. Много от професионалистките същност се запознават с играта по случайност и бързо разбират, че това хоби може да се превърне в доходен бизнес. Пишем тези редове с ясното съзнание, че докато за някои това може да проработи, при други е напълно невъзможно да се открие подобен възход и не препоръчваме на никого да търси нещо повече от удоволствие. Стратегиите и успехите на един, никога не са задължителни за друг.

В този ред на мисли не трябва да забравяме да споменем и още една важна подробност – жените никога няма да бъдат излишни на масата, но и винаги ще се смятат за по-отговорните и хладнокръвни играчи. Те са готови да си тръгнат с разумна печалба, вместо да търсят пълна победа, та срещу тях трябва да се играе много внимателно, дори и мъжката аудитория да се опитва да ги подценява.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?