Home » KO4 STORY » Лекар едва не ме направи инвалид! Фолклорната певица Теди Еротеева с кошмарна изповед
Лекар едва не ме направи инвалид! Фолклорната певица Теди Еротеева с кошмарна изповед

Лекар едва не ме направи инвалид! Фолклорната певица Теди Еротеева с кошмарна изповед

Тригодишен кошмар изживява фолклорната певица Теди Еротеева! Лекар оперира болното коляно на изпълнителката на „Ангел войвода“ и „Гоце ми отиде во Солуна града“, то се влошава след интервенцията, а докторът изчезва, оставяйки Теди буквално в нищото.

Теди Еротеева с д-р Алпер Мурадов, който спасява коляното й
Теди Еротеева с д-р Алпер Мурадов, който спасява коляното й

„Тогава д-р Павел Кастаманов каза, че трябва да направим втора операция, като ми обясни, че това е много рядка реакция, в която тялото реагира агресивно и се образуват сраствания. Точно в този момент започнаха моите кошмари. Докторът все казваше утре, вдругиден ще назначим операция и в един момент спря да ми вдига телефона.

През това време състоянието ми се влошаваше, аз не можех да ходя, болките не спираха, а неизвестността ме убиваше. Признавам, че това беше много тежък емоционален момент за мен, защото на 25 години аз бях почти инвалид и не знаех какви действия да предприема. Онзи отзивчив доктор в началото просто изчезна. Няколко ортопеди отказваха да оперират блокиралото ми коляно“, сподели пред „България Днес“ Еротеева.

Фолклорната изпълнителка изживява 3-годишен кошмар
Фолклорната изпълнителка изживява 3-годишен кошмар

Точно когато чувството за безнадеждност обзема певицата, приятел я насочва към друг лекар – д-р Алпер Мурадов.

„Няколко месеца след първата операция последва втора за отстраняване на срастванията в колянната става и MPFL реконструкция, за да се възстанови връзката, която държи капачката на място. След месец благодарение на екипа на д-р Мурадов и на рехабилитаторите ми успях да сгъна напълно това блокирало коляно и отново да почна да ходя нормално“, изповяда народната певица.

Певицата гледа смело напред въпреки несгодите
Певицата гледа смело напред въпреки несгодите

Следва и трета операция, отстранен е поставеният анкер „болт“ в капачката.

„Сега се възстановявам и съм безкрайно благодарна д-р Мурадов. Не само заради операцията, а и заради отношението което има към мен, и подкрепата. Както той каза: „Ще е трудно, но ще се справим заедно“. И да ви призная, наистина е трудно. Болката не е никак малка, и то цели три пъти.

Да не говорим, че всяка операция е свързана с няколко месеца рехабилитация, трудно придвижване и в началото си изцяло зависим от помощта на близките си. Това не е лесно за никого, особено за активен човек като мен. Разказвам всичко това не за да събудя нечие съжаление, а за да събудя нечия съвест“, посочва още певицата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?