Новините на фокус
Home » KO4 STORY » През 2010 г. ги обявиха за най-красивите деца, но нищо не е случайно – само вижте родителите им /СНИМКИ/
През 2010 г. ги обявиха за най-красивите деца но нищо не е случайно – само вижте родителите им /СНИМКИ/

През 2010 г. ги обявиха за най-красивите деца, но нищо не е случайно – само вижте родителите им /СНИМКИ/

Преди 10 години, на 7 юли 2010 г., тази красива двойка родила красиви момичета близнаци. Ава Мари и Лиз Роуз се родили хубави и здрави момичета.

Това бил един от най-щастливите дни в живота им! Заедно с родителите бил на седмото небе от щастие и големият син на двойката.

най-красивите-деца-на-света

Както всяка майка, Джаки считала, че нейните бебета са най-хубавите. Но дори не можела да си представи, че седем години след раждането им, нейните момичета ще бъдат признати за най-красивите деца на света!

Журналистите единодушно наричат ​​семейство Клементс семейство от модели. Агенциите по целия свят се борят за правото да работят с Мари и Роуз, предлагайки им изгодни договори.

Ава Мари и Лиз РоузСвоя дял от славата и получил и по-големият брат на близначките и, като гледаме снимката му, е ясно защо.

семейство модели

Щастливата мама разказва, че първите оферти от агенции за модели започнали да пристигат при тях, когато бебетата били едва на шест месеца. Тогава обаче Джаки се интересувала повече от отглеждането на трите си деца и пътуването за снимки би й отнело твърде много време.

Най-красивите деца в светаНа 7 юли 2017 г. малките момиченца навършили 7 години. Майката на момичетата видяла нещо „вълшебно“ на тази дата – 07.07.2017 г. и решила за първи път да публикува снимки  на дъщерите си в интернет. Удивително е, че не минали и няколко месеца, преди близнаците да придобият чудовищна популярност!

красиви-момичета-близначки

Когато агенциите за модели отново започнали да се интересуват от тези момиченца с фантастичен външен вид, този път майка им не им отказала. Жак попитала дъщерите си дали искат да се пробват в ролята на модели. Момичетата се съгласили без колебание за секунда, а днес са признати звезди!

Работата в модната индустрия за момичетата се превърнала в забавна игра. Мари и Роуз са много любознателни и активни. Те обичат да плуват и танцуват, така че снимането за тях е лесна задача. В допълнение, момичетата просто обичат да бъдат под светлината на прожекторите, пише 365 Новини!

Красиво семейство

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?