Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ад в поп-фолка: Емилия замесена в страшен скандал
Емилия замесена в страшен скандал

Ад в поп-фолка: Емилия замесена в страшен скандал

Бившият съпруг на Емилия–Красимир Димов–Бойса се размина на косъм със затвора, научи ko4.

Той успя да се споразумее с прокуратурата относно двегодишната условна присъда, която получи заради краден трактор.

Известният плейбой се призна за виновен в кражбата на японската машина, оценена на близо 90 хиляди лева. Тя изчезна на 28 август 2018 година, от нивите край Свиленград.

Тракторът е бил собственост на столична фирма и нощем стояла заключена на нивата.

Бойса бил разкрит покрай гонка и арест на 36 бежанци край Свиленград. По време на операцията полицията научила и подробности за крадения трактор, който бил открит в пристройка в Тополовград.

От там полицаите бързо влезли в следите на Димов и го задържали на 28 септември същата година. Той останал в ареста за 72 часа, пише „България днес“.

След ареста бил пуснат под гаранция на стойност 1500 лв, а прокуратурата оспорила мярката като твърде лека. Защитата обаче оспорила, под предлог, че той има семейство и две малки деца, както и че няма вероятност да напусне страната, а освен това преди не е бил осъждан.

„Никога не съм бил крадец и не смятам да ставам на 40 години. Обвинен съм несправедливо”, заяви той, когато го пуснаха под гаранция.

По неофициални данни, Димов бил безработен, но се занимавал с внос на стари коли от Западна Европа. В началото на 90-те бащата на Димов бе спряган за глава на ВИС -2 в Свиленград.

marica

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?