Новините на фокус
Home » СВЯТ » Английски вестник публикува предсказанията на Ванга за 2019
Английски вестник публикува предсказанията на Ванга за 2019

Английски вестник публикува предсказанията на Ванга за 2019

Голяма икономическа криза удря Европа през 2019. Това е предрекла Ванга, пише британският вестник „Сън“.

Според лондонския таблоид българската пророчица е предвидила много катаклизми през следващата година.
Освен кризата в стопанството на Стария континент, тя е предрекла, че мощна природна стихия ще удари части от Азия. Мощно земетресение и последвала огромна вълна-цунами ще убият стотици хиляди души, добави изданието.

Природни и политически сътресения ще засегнат и Русия, и САЩ.

Огромен метрополитен ще падне в най-голямата по територия държава в света, а през следващата година срещу стопанина на Кремъл Владимир Путин ще бъде извършено покушение. Идната година ще бъде последна за Доналд Тръмп в Белия дом. Американският президент ще напусне поста си заради мистериозно заболяване. Той вече има проблеми със слуха, допълва Сън. Ванга почина през 1996 г.

Нейните думи обаче и до ден днешен привличат вниманието на почитателите на конспиративните теории. Според привържениците ѝ тя е предрекла атентатите от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, Световната икономическа криза от 2008-2009 г., както и възхода на Ислямска държава, видя още КОЧ.

Старият ред ще бъде заменен с нов, приемлив за човека и за Бога

Твърди се, че през последните години Ванга е повтаряла много често тази поговорка. Освен това посочва и че периода, в който ще се случи, е второто десетилетие на нашия век. Експертите смятам, че това е най-оптимистичната прогноза на българската пророчица, но за сега е трудно да се вярва на нея. Може ли всичко да се промени толкова драстично и бързо?

Хората ще се убиват в името на вярата си, уверени в справедливостта на тези убийства

Това пророчество вече се сбъдва. Достатъчно е да се проследи нарастващата конфронтация в Близкия изток, истинската заплаха от страна на терористите, действащи в името на Аллах и т.н. В този случай, дори и миграционната вълна, която плъзна в Европа, както й смъртоносните й последици, съвпадат изцяло с тази прогноза.

Земята ще се разбунтува и мнозина ще загубят живота си

Природните бедствия под формата на вулкани, земетресения, чудовищни урагани, неразбираеми климатични катаклизми вече са започнали да нападат планетата. Изглежда, че в близкото бъдеще тези катаклизми ще зачестят, както Ванга е предупредила.

 

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?