Home » КЛЮКАРНИК » ВИДЕО от преди пет години разкрива дали Диана Димитрова лъже за побоя
ВИДЕО от преди пет години разкрива дали Диана Димитрова лъже за побоя

ВИДЕО от преди пет години разкрива дали Диана Димитрова лъже за побоя

Сагата между актьорите Диана Димитрова и Юлиан Вергов придоби чудовищни размери. Всичко тръгна от едно признание на Диана Димитрова, че е била пребита от свой колега на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“.

Това провокира прокуратурата да се самосезира, а скоро стана известно и името на човека, който Димитрова обвинява в побой – Юлиан Вергов.

Натам историята я знаете… Вергов отрича да е бил Диана, казва че е имало скандал между тях и намеква за това, че артистката е изпращала съобщения на дъщеря му, които „никой баща не би искал да види“. Зад него застана и част от актьорската гилдия, която излезе с декларация, че не са били свидетели на това, че Диана Димитрова е била бита. Дори някои намекнаха за театрален грим, а не реални синини по лицето й.

От другата страна е самата Диана с ожесточените си и саркастични постове във фейсбук, която е подкрепяна също от няколко свои колеги, които твърдят, че бой действитетелно е имало (макар и да не са го видели) и актрисата е ходила с тъмни очила след инцидента.

Диана Димитрова срещу Юлиан Вергов. Кой от двамата лъже?

Интервю с Диана Димитрова направено преди пет години пред Мариан Станков – Мон Дьо за Нова тв дава част от отговора на въпроса.

През 2018г. актрисата е в студиото на Мон Дьо и дава видеоинтервю. Разговорът се завъртява около насилието. И Диана признава още тогава, че е имало насилие срещу нея. Тогава актрисата не уточнява никакви подробности за случая, нито издава кой е насилника. Дали става въпрос за същия инцидент с Юлиан Вергов или тогава Димитрова говори за друго „преди години“? Вие как мислите?

Ето и пълния текст на интервюто:

– А жертва на физическо насилие била ли си някога?

– Да, била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря, но… важното е, че съм жива и здрава.

– Това е било опит за изнасилв*не?

– Не! В никакъв случай! Слава Богу, не! Не!

– Или са били шамари?

– Нещо като шамари.

– Нещо като шамари, Диана, са си шамари.

– Имах предвид, че беше много по-сериозно от шамари. Затова казах „нещо като”.

– Пребиване?

– Да, пребиване.

– Това е било някаква любов?

– Не знам какво точно е било.

– Кога се случи това?

– Нямам спомен… преди години… точно… Опитвам се да мисля много след тази случка какви хора допускам в живота си. Ние често си мислим, че познаваме даден човек, но в един момент се оказва, че виждаш абсолютно непознат човек пред себе си.

– Ти кога си тръгна – след първото пребиване?

– О, разбира се! Веднага.

– Не си позволила да те обземе този… стокхолмският синдром?

– Не. Стокхолмският синдром не е за мен. Просто осъзнах, че аз съм човекът, който не е преценил, че има контакт с човек, който има психични отклонения. Не мога да кажа, че съм жертва. Мисля, че психическото боли много повече. Думите трошат кости, нали така? Това е просто момент, в който два свята се сблъскаха, и това се случи веднъж.

Можете да чуете думите на Диана Димитрова от 14-тата минута от видеото по-долу:

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?